Dieren die we minder vaak zien

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In ons aquarium zitten dieren die we niet zo vaak zien. Ten eerste zijn dat de garnaaltjes. Dit zijn Japonica-garnalen. Het zijn kleine glasachtige diertjes. Die zie ik zelden in ons aquarium. Zo zien ze eruit:

 

Japonica-garnaal

 

Dit zijn goede algenetertjes. Zelfs beter dan de vissen die hiervoor meestal moeten doorgaan... Ook ruimen ze dode bladeren op. Maar helaas zullen ze zich niet voortplanten in het aquarium. Daarvoor hebben ze brak water nodig. 

Verder heb ik een vijftal kuhllii in het aquarium. Deze vis wordt vaak slangvisje genoemd. Dit dier is een echt schemerdier. Het houdt niet zo van veel licht. In ons aquarium verstopt het zich graag tussen de bladeren van de planten. Het ziet er zo uit:

20150526_192555

 

En als laatste heb ik nog een heel jonge ancistrus. Deze zien we niet zo vaak omdat ie nog zo klein is... Tja dan is het soms zoeken... Dit is het diertje:

20150526_193022   Click to listen highlighted text! In ons aquarium zitten dieren die we niet zo vaak zien. Ten eerste zijn dat de garnaaltjes. Dit zijn Japonica-garnalen. Het zijn kleine glasachtige diertjes. Die zie ik zelden in ons aquarium. Zo zien ze eruit:     Dit zijn goede algenetertjes. Zelfs beter dan de vissen die hiervoor meestal moeten doorgaan... Ook ruimen ze dode bladeren op. Maar helaas zullen ze zich niet voortplanten in het aquarium. Daarvoor hebben ze brak water nodig.  Verder heb ik een vijftal kuhllii in het aquarium. Deze vis wordt vaak slangvisje genoemd. Dit dier is een echt schemerdier. Het houdt niet zo van veel licht. In ons aquarium verstopt het zich graag tussen de bladeren van de planten. Het ziet er zo uit:   En als laatste heb ik nog een heel jonge ancistrus. Deze zien we niet zo vaak omdat ie nog zo klein is... Tja dan is het soms zoeken... Dit is het diertje: Powered By GSpeech

 

Hits: 137
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech