Toch andere ouders?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik heb vandaag een poging gedaan om foto's te maken van de jonge visjes. Maar dat valt niet mee. Ten eerste zijn ze erg snel en verstoppen zich nog al snel. Logisch dat ze zich verstoppen, ze willen overleven. Maar dat maakt het fotograveren niet makkelijker.

Maar toch, ik heb twee foto's. Jong visje schuilt onder een steenIk zal een hint geven, goed zoeken, in een klein holletje onder de lavasteen.

Klein visjeDeze foto is helaas niet helemaal scherp, maar je kunt het visje redelijk goed zien.

Het diertje zwemt vlak voor een luchtslang. Gelijk een mooie indicatie hoe groot het visje is.

Wat je goed kunt zien is dat het visje gestreept is. Oei... Dit zou betekenen dat die rode vissen niet de ouders zijn maar andere vissen... Waarschijnlijk zwemt één van de ouders erachter.

Dit is een betere foto van de vermoedelijke vader of moeder:

Ouder?We zullen nog even moeten afwachten... Hopelijk groeien de jongen snel.   Click to listen highlighted text! Ik heb vandaag een poging gedaan om fotos te maken van de jonge visjes. Maar dat valt niet mee. Ten eerste zijn ze erg snel en verstoppen zich nog al snel. Logisch dat ze zich verstoppen, ze willen overleven. Maar dat maakt het fotograveren niet makkelijker. Maar toch, ik heb twee fotos. Ik zal een hint geven, goed zoeken, in een klein holletje onder de lavasteen. Deze foto is helaas niet helemaal scherp, maar je kunt het visje redelijk goed zien. Het diertje zwemt vlak voor een luchtslang. Gelijk een mooie indicatie hoe groot het visje is. Wat je goed kunt zien is dat het visje gestreept is. Oei... Dit zou betekenen dat die rode vissen niet de ouders zijn maar andere vissen... Waarschijnlijk zwemt één van de ouders erachter. Dit is een betere foto van de vermoedelijke vader of moeder: We zullen nog even moeten afwachten... Hopelijk groeien de jongen snel. Powered By GSpeech

 

 

 

Hits: 140

Gerelateerde blogs

  • Jonge visjes

    Ik heb jonge visjes in het aquarium. Hele jonge visjes... ik gok tussen de 1,5 en 2 weken oud. Ik heb er twee gezien, maar het kunnen er nog meer zijn. Er zijn verstopplaatsen genoeg. En dat is het belangrijkste als je jonge visjes over wilt houden. 
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech