Andere koffie

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

We zijn hier thuis nogal koffieleuten. We drinken regelmatig een bakkie. Maar we zijn ook gemaksmensen. Dus drinken we Senseo koffie. Tenminste dronken we. We hadden een luxe apparaat van Philips. Daarmee kon je ook bijvoorbeeld koffie verkeerd maken. Met lekkere opgeschuimde melk... Dus ook iets wat voor cappuccino door moest gaan. Maar ach... een Senseo kan geen cappuccino maken omdat het niet de druk kan opbouwen die expresso nodig heeft. Maar lekker een bakkie met opgeschuimde melk, dat kon die machine prima.

De laatste tijd werd het bakkie alleen steeds sterker, en steeds minder vol. Schoonmaken, ontkalken etc, het hielp niet. Dus werd het tijd om uit te kijken naar een andere machine.

En die hebben we gevonden. Geen machine die zelf ook de melk kan opschuimen maar een losse koffiepadmachine en een losse opschuimer.

De koffiezetter is van Inventum. Het is een mooi klein machientje. Deze heeft maar een watercontainer voor 6 bakken. Maar da's de consequentie van een klein apparaat. Gelukkig is de machine wel heel stil in vergelijking met de apparaten van Philips. Wel is de machine wat trager. De koffie loopt er langzamer door. Daardoor is de koffie ook iets sterker. Erg is dat niet. Zo lang duurt het ook weer niet.

20161120_114550

De opschuimer is nog veel trager. Maar dan is de melk lekker warm en de schuim is prachtig. Prima voor een bakkie troost.

20161120_114644

En dit is de combinatie samen:

20161120_114743   Click to listen highlighted text! We zijn hier thuis nogal koffieleuten. We drinken regelmatig een bakkie. Maar we zijn ook gemaksmensen. Dus drinken we Senseo koffie. Tenminste dronken we. We hadden een luxe apparaat van Philips. Daarmee kon je ook bijvoorbeeld koffie verkeerd maken. Met lekkere opgeschuimde melk... Dus ook iets wat voor cappuccino door moest gaan. Maar ach... een Senseo kan geen cappuccino maken omdat het niet de druk kan opbouwen die expresso nodig heeft. Maar lekker een bakkie met opgeschuimde melk, dat kon die machine prima. De laatste tijd werd het bakkie alleen steeds sterker, en steeds minder vol. Schoonmaken, ontkalken etc, het hielp niet. Dus werd het tijd om uit te kijken naar een andere machine. En die hebben we gevonden. Geen machine die zelf ook de melk kan opschuimen maar een losse koffiepadmachine en een losse opschuimer. De koffiezetter is van Inventum. Het is een mooi klein machientje. Deze heeft maar een watercontainer voor 6 bakken. Maar das de consequentie van een klein apparaat. Gelukkig is de machine wel heel stil in vergelijking met de apparaten van Philips. Wel is de machine wat trager. De koffie loopt er langzamer door. Daardoor is de koffie ook iets sterker. Erg is dat niet. Zo lang duurt het ook weer niet. De opschuimer is nog veel trager. Maar dan is de melk lekker warm en de schuim is prachtig. Prima voor een bakkie troost. En dit is de combinatie samen: Powered By GSpeech

Hits: 177
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech