Vreemd advies van de buschauffeur

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik reis veel met de bussen van QBus van en naar het Centraal Station in Utrecht. 

Vandaag had de buschauffeur wel een heel verhaal door de omroepinstallatie. Daarbij viel één ding mij op. 

Hij vertelde dat uitchecken heel belangrijk is. Zo belangrijk dat het zelfs gedaan moet worden bij een calamiteit. Zelfs bij een brand moet je uitchecken vertelde hij.

Nou hoop ik niet dat dit echt het beleid bij Qbus of U-OV is, want dat lijkt me natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem aan dat bij brand en andere calamiteiten de veiligheid van de passagiers en de chauffeur voorop staan. Een rij dringende passagiers bij de deuren die allemaal uit moeten checken en uit moeten stappen, omdat de bus in brand staat, lijkt me in zo'n situatie nu niet de meest ideale situatie.

Kan iemand van Qbus of U-OV uitleggen of dit echt het beleid is? Want dan moeten ze daar nog maar eens hun rampenplannen na laten kijken door een deskundige...   Click to listen highlighted text! Ik reis veel met de bussen van QBus van en naar het Centraal Station in Utrecht.  Vandaag had de buschauffeur wel een heel verhaal door de omroepinstallatie. Daarbij viel één ding mij op.  Hij vertelde dat uitchecken heel belangrijk is. Zo belangrijk dat het zelfs gedaan moet worden bij een calamiteit. Zelfs bij een brand moet je uitchecken vertelde hij. Nou hoop ik niet dat dit echt het beleid bij Qbus of U-OV is, want dat lijkt me natuurlijk niet de bedoeling. Ik neem aan dat bij brand en andere calamiteiten de veiligheid van de passagiers en de chauffeur voorop staan. Een rij dringende passagiers bij de deuren die allemaal uit moeten checken en uit moeten stappen, omdat de bus in brand staat, lijkt me in zon situatie nu niet de meest ideale situatie. Kan iemand van Qbus of U-OV uitleggen of dit echt het beleid is? Want dan moeten ze daar nog maar eens hun rampenplannen na laten kijken door een deskundige... Powered By GSpeech

 

Hits: 129
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech