Website broer gelanceerd

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Voor mijn broer, die een eigen bedrijf heeft, heb ik een website gebouwd. Deze website is natuurlijk gebouwd om zijn bedrijf meer bekendheid te geven.

De website is gebouwd met behulp van Joomla. Joomla is een CMS waarmee je heel snel een website kunt bouwen. Ook het onderhoud daarvan wordt met Joomla heel eenvoudig. Verder kent Joomla veel templates waardoor je heel makkelijk een strake en zakelijk uiterlijk aan de website geeft. 

Binnen Joomla worden er ook plugins gebruikt om de website nog meer functionaliteit te geven. Maar voor de website van mijn broer was dat nauwelijks nodig. Ik heb alleen een plugin gebruikt om er voor te zorgen dat er een slideshow getoont kan worden. Alle andere functionaliteit die je op deze website ziet is standaard in Joomla ingebouwd. Later komt er misschien nog wel een foto-gallerij bij, maar dat moeten we nog even bekijken.

Doordat ik het juiste template gebruikt heb is de website automatisch geschikt voor smartphone, tablet, laptop of pc. Het uiterlijk wordt iets aangepast aan het apparaat waarop het getoond wordt. Dit is tegenwoordig belangrijk omdat steeds meer mensen gebruik maken van diverse apparaten voor het gebruik van internet. En we willen dat de site overal goed op vertoont wordt.

Dit is het geworden:De Zwolse Schoorsteenveger

Home - De Zwolse Schoorsteenveger - Google Chrome_015

Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Graag hoor ik wat jullie van deze website vinden en wat er eventueel verbeterd kan worden.   Click to listen highlighted text! Voor mijn broer, die een eigen bedrijf heeft, heb ik een website gebouwd. Deze website is natuurlijk gebouwd om zijn bedrijf meer bekendheid te geven. De website is gebouwd met behulp van Joomla. Joomla is een CMS waarmee je heel snel een website kunt bouwen. Ook het onderhoud daarvan wordt met Joomla heel eenvoudig. Verder kent Joomla veel templates waardoor je heel makkelijk een strake en zakelijk uiterlijk aan de website geeft.  Binnen Joomla worden er ook plugins gebruikt om de website nog meer functionaliteit te geven. Maar voor de website van mijn broer was dat nauwelijks nodig. Ik heb alleen een plugin gebruikt om er voor te zorgen dat er een slideshow getoont kan worden. Alle andere functionaliteit die je op deze website ziet is standaard in Joomla ingebouwd. Later komt er misschien nog wel een foto-gallerij bij, maar dat moeten we nog even bekijken. Doordat ik het juiste template gebruikt heb is de website automatisch geschikt voor smartphone, tablet, laptop of pc. Het uiterlijk wordt iets aangepast aan het apparaat waarop het getoond wordt. Dit is tegenwoordig belangrijk omdat steeds meer mensen gebruik maken van diverse apparaten voor het gebruik van internet. En we willen dat de site overal goed op vertoont wordt. Dit is het geworden:De Zwolse Schoorsteenveger Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Graag hoor ik wat jullie van deze website vinden en wat er eventueel verbeterd kan worden. Powered By GSpeech

Hits: 140
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech