Reiger bij de vijver

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vandaag hadden we een bezoeker bij de vijver... eentje die we er liever niet bij hebben. Een reiger.Toen ik het zag ben ik gelijk naar buiten gerend en heb hem weg gejaagd.

Zo'n beest is best mooi, en ik snap best dat ie honger kan hebben. Een vijver is dan natuurlijk een makkelijke plek voor zo'n dier om aan een maaltje te komen. Maar voor mij hoeft ie niet terug te komen.

Ik heb begrepen dat ze bang voor honden zijn, dus maar wat vaker met onze hond via de achtertuin lopen... Dan hoop ik dat hij weg blijft.

Een foto heb ik natuurlijk niet genomen. Daar heb ik geen tijd voor genomen. Jammer misschien, maar voor mijn vissen, gelukkig maar.   Click to listen highlighted text! Vandaag hadden we een bezoeker bij de vijver... eentje die we er liever niet bij hebben. Een reiger.Toen ik het zag ben ik gelijk naar buiten gerend en heb hem weg gejaagd. Zon beest is best mooi, en ik snap best dat ie honger kan hebben. Een vijver is dan natuurlijk een makkelijke plek voor zon dier om aan een maaltje te komen. Maar voor mij hoeft ie niet terug te komen. Ik heb begrepen dat ze bang voor honden zijn, dus maar wat vaker met onze hond via de achtertuin lopen... Dan hoop ik dat hij weg blijft. Een foto heb ik natuurlijk niet genomen. Daar heb ik geen tijd voor genomen. Jammer misschien, maar voor mijn vissen, gelukkig maar. Powered By GSpeech

Hits: 144
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech