Website

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zoals je ziet heeft deze site een nieuw uiterlijk. Ik heb een andere Template geïnstalleerd. Dit heb ik om de volgende redenen gedaan:

  1. Het main-vak, daar waar de inhoud komt (bijvoorbeeld dit bericht), is breder. Hierdoor kan er meer inhoud getoond worden zonder dat er gescrolled hoeft te worden. Dit maakt het gebruik prettiger.
  2. Het uiterlijk is strakker en moderner geworden. Hierdoor wordt de website duidelijker in gebruik.
  3. Deze template kent enkele functies die de vorige niet had. De belangrijkste is de knop "naar boven". Hierdoor is navigatie door deze website vereenvoudigd.

Verder heb ik de weblog verplaatst. Dit zien jullie niet, maar hierdoor hoef ik minder plugins te gebruiken en hierdoor is de site wat slanker en daardoor wat sneller. Er hoeft immers minder code geladen te worden. Ook is de website hierdoor iets makkelijk voor mij om te onderhouden. Voor de bezoeker is dit natuurlijk minder van belang, maar voor mij erg belangrijk.

Helaas is met het verplaatsen van de weblogs wel iets veranderd. Alle oude berichten hebben dezelfde datum gekregen. Jammer, maar helaas.

Gelukkig is het wel zo dat ik alle blogs heb kunnen behouden. Hierdoor is er gelukkig geen informatie verloren gegaan.

Hopelijk vinden jullie snel weer de weg op deze site. Hopelijk is het niet te veel veranderd.

Verder wens ik jullie veel plezier bij het bekijken van deze site.   Click to listen highlighted text! Zoals je ziet heeft deze site een nieuw uiterlijk. Ik heb een andere Template geïnstalleerd. Dit heb ik om de volgende redenen gedaan: Het main-vak, daar waar de inhoud komt (bijvoorbeeld dit bericht), is breder. Hierdoor kan er meer inhoud getoond worden zonder dat er gescrolled hoeft te worden. Dit maakt het gebruik prettiger. Het uiterlijk is strakker en moderner geworden. Hierdoor wordt de website duidelijker in gebruik. Deze template kent enkele functies die de vorige niet had. De belangrijkste is de knop naar boven. Hierdoor is navigatie door deze website vereenvoudigd. Verder heb ik de weblog verplaatst. Dit zien jullie niet, maar hierdoor hoef ik minder plugins te gebruiken en hierdoor is de site wat slanker en daardoor wat sneller. Er hoeft immers minder code geladen te worden. Ook is de website hierdoor iets makkelijk voor mij om te onderhouden. Voor de bezoeker is dit natuurlijk minder van belang, maar voor mij erg belangrijk. Helaas is met het verplaatsen van de weblogs wel iets veranderd. Alle oude berichten hebben dezelfde datum gekregen. Jammer, maar helaas. Gelukkig is het wel zo dat ik alle blogs heb kunnen behouden. Hierdoor is er gelukkig geen informatie verloren gegaan. Hopelijk vinden jullie snel weer de weg op deze site. Hopelijk is het niet te veel veranderd. Verder wens ik jullie veel plezier bij het bekijken van deze site. Powered By GSpeech

Hits: 186

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Sinds kort kent deze website nog extra ondersteuning voor blinden en slechtzienden. Dat is Gspeech.

Gspeech is een plugin voor Joomla die het mogelijk maakt dat stukken tekst uitgesproken worden. Hiervoor zul je bij steeds meer het icoontje van Gspeech onder een berichtje zien staan.

Maar wat als er nog geen icoontje van Gspeech bij een weblogje staat? Dan is het nog geen probleem. Selecteer de tekst die je wilt horen en bij de geselecteerde tekst komt alsnog (tijdelijk) het icoontje. Hierdoor kan de tekst alsnog uitgesproken worden.

Natuurlijk is het wel zo dat de stem een beetje als een robot klinkt. Helemaal goed gaat het nog niet. Maar ach, verstaanbaar is het zeker.

Hits: 193

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ik probeer net mijn website op mijn mobieltje. En... het valt me beslist niet tegen. Het werkt heel behooorlijk. Jammer alleen dat T9 (het woordenboek bij het typen) niet werkt. Maar verder ben ik dik tevreden.{jcomments on}

Hits: 134

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vandaag is mijn website een stuk toegankelijker geworden. Dit omdat ik wil dat deze site door iedereen gelezen kan worden.

Daarom heb ik twee plugins geïnstalleerd:

Hits: 157
Read More

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Net zoals veel sitebeheerders ben ik best benieuwd naar de bezoekers van mijn website. Maar wat blijkt, de meesten komen uit het buitenland. Vooral mensen uit Amerika, Rusland en China komen kijken. En dat is wel apart, want mijn site is alleen in het Nederlands.

Dit zijn de cijfers van mei en juni dit jaar:

Hits: 140
Read More

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Vandaag heb ik mijn weblog een klein beetje veranderd. Schrik niet, ik ben niet naar een ander CMS gegaan. Alleen de presentatie en werking is iets veranderd.

Als je nu naar de weblog van mij gaat zie je eerst een aantal titels met onder elke titel de eerste paar zinnen van de weblog. Daaronder is steeds een knop te vinden. Op deze knop staat "Continue reading". Klik je nu op de titel van de post of op de genoemde knop, dan kun je de hele post lezen.

Onderaan de post kun je nog steeds reageren of het verhaal doorplaatsen op Facebook of Twitter. Ook kun je het verhaal nog steeds waarderen.

Onderaan het artikel staat trouwens ook in welke categorie het verhaal staat, zodat je snel naar die categorie kunt gaan.{jcomments on}

Hits: 141

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Al jaren maak ik foto's. Al is het de laatste tijd helaas wat minder vaak.

Maar veel van die foto's staan ook op deze website. Toch vond ik dat ze een beetje verstopt stonden en niet goed zichtbaar waren.

Hits: 139
Read More
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech