Foto's van de carnavalsoptocht

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Gisteren was de optocht van de carnaval. Was een leuke optocht.

Zoals gewoonlijk maakte ik weer foto's. Als voorproefje heb ik er toen een paar op Facebook gezet. Daarbij had ik gemeld dat ik de rest 's avonds op mijn website geplaatst zou hebben. Nou dat is niet gelukt.

Eerst dacht ik aan het script wat ik voor het fotoalbum gebruikte lag. Maar een ander fotoalbum installeren lukte ook al niet.

Toch heb ik dat fotoalbum-script verwijderd. Daarna eens bij mijn webhosting gekeken of ik daar nog iets aparts zag. Jep, dat zag ik. Nog maar 1% vrije schijfruimte. Oeps. Dan doe je niet veel meer.

Dus maar eens dingen van de site gehaald die niet meer gebruikt worden. Dat zorgde er al voor dat ik opeens 25% ongeveer vrij had. Nog geen gigantische hoeveelheid, maar voldoende.

Daarna ook maar een nieuwe plugin voor een fotoalbum geïnstalleerd en de foto's van de optocht op de site geplaatst. Gelijk dat nieuwe fotoalbum maar eens ingericht.

Nu draait het album, je kunt de link vast vinden. En voor degene die gelijk naar de foto's van de optocht willen, die kunnen het hier vinden.

Veel plezier ermee.

Hits: 133
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech