Weblog veranderd

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vandaag heb ik mijn weblog een klein beetje veranderd. Schrik niet, ik ben niet naar een ander CMS gegaan. Alleen de presentatie en werking is iets veranderd.

Als je nu naar de weblog van mij gaat zie je eerst een aantal titels met onder elke titel de eerste paar zinnen van de weblog. Daaronder is steeds een knop te vinden. Op deze knop staat "Continue reading". Klik je nu op de titel van de post of op de genoemde knop, dan kun je de hele post lezen.

Onderaan de post kun je nog steeds reageren of het verhaal doorplaatsen op Facebook of Twitter. Ook kun je het verhaal nog steeds waarderen.

Onderaan het artikel staat trouwens ook in welke categorie het verhaal staat, zodat je snel naar die categorie kunt gaan.{jcomments on}   Click to listen highlighted text! Vandaag heb ik mijn weblog een klein beetje veranderd. Schrik niet, ik ben niet naar een ander CMS gegaan. Alleen de presentatie en werking is iets veranderd. Als je nu naar de weblog van mij gaat zie je eerst een aantal titels met onder elke titel de eerste paar zinnen van de weblog. Daaronder is steeds een knop te vinden. Op deze knop staat Continue reading. Klik je nu op de titel van de post of op de genoemde knop, dan kun je de hele post lezen. Onderaan de post kun je nog steeds reageren of het verhaal doorplaatsen op Facebook of Twitter. Ook kun je het verhaal nog steeds waarderen. Onderaan het artikel staat trouwens ook in welke categorie het verhaal staat, zodat je snel naar die categorie kunt gaan.{jcomments on} Powered By GSpeech

Hits: 142
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech