Website op een mobieltje

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik probeer net mijn website op mijn mobieltje. En... het valt me beslist niet tegen. Het werkt heel behooorlijk. Jammer alleen dat T9 (het woordenboek bij het typen) niet werkt. Maar verder ben ik dik tevreden.{jcomments on}

  Click to listen highlighted text! Ik probeer net mijn website op mijn mobieltje. En... het valt me beslist niet tegen. Het werkt heel behooorlijk. Jammer alleen dat T9 (het woordenboek bij het typen) niet werkt. Maar verder ben ik dik tevreden.{jcomments on} Powered By GSpeech

Hits: 135
Real time web analytics, Heat map tracking
naar boven

© Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal (CC BY-SA 4.0) zie Licentie en rechten

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech